Psoryherb® - biljni ekstrakt za kupku
Biljni preparat za lečenje psorijaze


Biljni preparat sačinjen od mešavine vodeno-alkoholnih ekstrakata lekovitog bilja, koji se upotrebljavaju za ublažavanje i otklanjanje tegoba nastalih od raznih kožnih oboljenja, ekcema i psorijaze.


U kadu od 40 do 50 l tople vode sipati jedno pakovanje od 20 ml biljnih ekstrakata i sve dobro izmešati. Pacijent se potapa u kadu da mu celo telo bude potopljeno u vodi i tu provodi 30 minuta. Kod oboljenja srednjeg intenziteta tretman se vrši svaki drugi dan, a kod teških oblika oboljenja kupka se koristi svaki dan sa SETOM preparata navedenih u uputstvu za upotrebu PSORYHERB biljne kreme. Tretman je poželjno vršiti u isto vreme (najčešće pred spavanje) .
Tokom tretmana ne preporučuje se korištenje šampona niti sapuna. Korisnik svako jutro treba da pije kompleks B vitamina po preporuci lekara.
Posle petog do sedmog korištenja kupke dolazi do blage reakcije, tj. do promena na koži koja je crvena, zategnuta, pomalo natečena, što korisnika ne treba da plaši niti zbunjuje. Takodje, tokom tretmana može doći i do blagog povećanja temperature koja se lako eliminiše upotrebom analgoantipiretika. Nakon pojave reakcije na koži, vreme provedeno u kadi treba smanjiti na 15 min, a nakon povlačenja reakcije tretman nastaviti po 30 min.

Posle korištenja kupke, kada se koža osuši, istu mazati PSORYHERB kremom. Druge kreme ne upotrebljavati. Za uspešno ublažavanje i otklanjanje navedenih tegoba neophodno je striktno se pridržavati navedenih uputstava, a tretman sa kupkom, zavisno od intenziteta oboljenja i imuniteta organizma traje od 120 do 180 dana. Redovnu higijenu održavati isključivo glicerinskim sapunom.

Rok upotrebe : 12 meseci.

Preparat čuvati na hladnom, tamnom i suvom mestu.

PROIZVOĐAČ I DISTRIBUTER:
GRAND PHARMACEUTICAL COMPANY d.o.o.
Export - Import Beograd, Srbija
TEL/FAX: ( + 381 11) 24 60 900
grandimpexco@gmail.comGRANDIOZNO - MOĆNO !

Psoryherb® - Biljni preparat
za lečenje psorijaze
Biljni preparat koji se koristi kod pacijenata obolelihod psorijaze i ekcema. Opširnije>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Detoxin-H® uspešno
detoksifikuje ljudski organizam
DETOXIN-H je kompleks biljnih i mineralnih komponenti, koji svojim svojstvima vrši adsorpciju toksina, vezuje ih za sebe, čime sprečava resorpciju vitamina i minerala, pa se tako putem urinarnog i digestivnog trakta, izlučuju toksini iz organizma. Opširnije>>>
Dijabetal® - Biljni preparat za regulisanje šećera u krvi
Dijabetal se sastoji od biljnih komponenati u obliku suvog ekstrakta, biljnih vrsta iz srpske i kineske farmakopeje.Delovanje ovog biljnog preparata se zasniva na sposobnosti regulacije metabolizma šećera u krvi. OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Potentil® 1 i 2 Biljni preparat za poboljšanje potencije i libida
Ovaj biljni preparat pojačava perifernu cirkulaciju krvi kod genitalnih organa.Jača libido kod žena i potenciju kod muškaraca.
OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Feroplant® Biljni preparat protiv anemije
Feroplant se preporučuje za jačanje imuniteta kod anemije i protiv iscrpljenosti posle bolesti. OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Osteoplant® Biljni preparat za lečenje osteoporoze
Ovaj preparat je idealna terapija za lečenje osteoporoze, ukočenosti zglobova, bolova u kostima i grčeva u mišićima kao i povreda koštano-zglobnog sistema. OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
KOENZIM Q-100

Koenzim Q-100 je biljni preparat za jačanje imunog sistema, i regeneraciju ćelija u organizmu.

OPŠIRNIJE>>>

NARUČITE ODMAH !!!