Detoxin-H®
Biljno-mineralni preparat za detoksikaciju ljudskog organizma
DETOXIN-H® je biljno-mineralni kompleks od sedam komponenti, koji se koristi za detoksikaciju ljudskog oganizma.

Obzirom da živimo u vreme visoke toksikacije životne sredine (voda, zemlja, vazduh, hrana i dr.), ljudski organizam je izložen stalnim opasnostima po svoje zdravlje.
Svakodnevno upotrebom hrane, vazduha i lekova, unosimo u organizam znatne količine antibiotika, teških metala, pesticida, radioaktivnih čestica i mikotoksina koji se resorbuju i akumuliraju u organizmu, i vrše značajan poremećaj metabolizma i funkcije svih unutrašnjih organa. Sva ta stanja dovode do slabljenja imuniteta, a samim tim do razvoja mnogih oboljenja.


Da bismo sve to sprečili, jer iz godine u godinu životna sredina je sve ugroženija, neophodno je izvršiti detoksikaciju postojećeg stanja ljudskog organizma, a posle toga delovati preventivno kako bismo sačuvali zdravlje.

DETOXIN-H® je kompleks biljnih i mineralnih komponenti, svojim svojstvima vrši adsorpciju toksina, vezuje ih za sebe, čime sprečava resorpciju, pa se tako putem urinarnog i digestivnog trakta, izlučuju toksini iz organizma.
Zato se preporučuje svim korisnicima DETOXINA-H® uzrasta od 10 do 20 godina da taj biljni preparat koriste u dozi od 3x1 kapsula DETOXINA-H® od 500 mg.
Za odrasle pacijente neophodno je koristiti dnevnu dozu od 3x2 kapsule od 500 mg i to posle jela, sa dosta tečnosti u trajanju od 60 dana. Nakon tog roka dozu smanjivati na 3x1 kapsulu na dan.

Preparat čuvati na tamnom, suvom i hladnom mestu.

Rok upotrebe 36meseci.

Preparat se pakuje u kapsule od 500 mg i u kartonskom pakovanju od 3 blistera po 10 kapsula.


PROIZVOĐAČ I DISTRIBUTER:
GRAND PHARMACEUTICAL COMPANY d.o.o.
Export - Import Beograd, Srbija
TEL/FAX: ( + 381 11) 24 60 900
grandimpexco@gmail.com

GRANDIOZNO - MOĆNO !
Psoryherb® - Biljni preparat
za lečenje psorijaze
Biljni preparat koji se koristi kod pacijenata obolelihod psorijaze i ekcema. Opširnije>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Detoxin-H® uspešno
detoksifikuje ljudski organizam
DETOXIN-H je kompleks biljnih i mineralnih komponenti, koji svojim svojstvima vrši adsorpciju toksina, vezuje ih za sebe, čime sprečava resorpciju vitamina i minerala, pa se tako putem urinarnog i digestivnog trakta, izlučuju toksini iz organizma. Opširnije>>>
Dijabetal® - Biljni preparat za regulisanje šećera u krvi
Dijabetal se sastoji od biljnih komponenati u obliku suvog ekstrakta, biljnih vrsta iz srpske i kineske farmakopeje.Delovanje ovog biljnog preparata se zasniva na sposobnosti regulacije metabolizma šećera u krvi. OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Potentil® 1 i 2 Biljni preparat za poboljšanje potencije i libida
Ovaj biljni preparat pojačava perifernu cirkulaciju krvi kod genitalnih organa.Jača libido kod žena i potenciju kod muškaraca.
OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Feroplant® Biljni preparat protiv anemije
Feroplant se preporučuje za jačanje imuniteta kod anemije i protiv iscrpljenosti posle bolesti. OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
Osteoplant® Biljni preparat za lečenje osteoporoze
Ovaj preparat je idealna terapija za lečenje osteoporoze, ukočenosti zglobova, bolova u kostima i grčeva u mišićima kao i povreda koštano-zglobnog sistema. OPŠIRNIJE>>>
POZOVITE ODMAH !!!
KOENZIM Q-100

Koenzim Q-100 je biljni preparat za jačanje imunog sistema, i regeneraciju ćelija u organizmu.

OPŠIRNIJE>>>

NARUČITE ODMAH !!!